Faik Konitza

Bibliographie

Liens

Album Voxtra

Duke qenë se muzika bashkon vendet, popujt dhe kulturat, VOXTRA ka eksperimentuar me sukses në këtë Album kombinimin e muzikës nga vendi ynë, Ballkani me vende të tjera, duke përfshirë dhe Belgjikën.Voxtra
 
Në këtë Album me 23 pjesë muzikore ka dhënë kontribut të spikatur edhe familja GJINI, e mirënjohur për ruajtjen dhe performimin virtuoz edhe jashtë vendit dhe në Belgjikë të  polifonisë së jugut.
 
VOXTRA beson se ky është një album me vlera të mëdha dhe gur kilometrik në pasqyrimin e këngës popullore dhe asaj polifonike në veçanti.
 
Në përgjigje të kërkeses së kësaj kompanie të nderuar, jeni të lutur që tua bëni këtë fakt të njohur sa më shumë bashkëatdhetarëve dhe dashamirësve e miqve të huaj  si për të qenë në shfaqjet e sipërpërmendra, ashtu dhe për të dëgjuar apo dhe blerë këtë album.
 
Këtë album mund ta degjoni në internet me linkun e mëposhtëm: https://voxtra.bandcamp.com/releases
 
-----------------------------------
 

Agenda

L'association en images

54728472_2440173106007583_5430588015208562688_o.jpg

Archives