Faik Konitza

Bibliographie

Liens

Nog twee evenementen voor de grote vakantie

Naar aanleiding van de jaarlijkse Algemene Vergadering, besloot Konitza om twee evenementen te organiseren ter ere van de leden, medewerkers, partners en vrienden van de vereniging.

Na vele maanden werk, vergadering en afgeronde projecten – dankzij de hierboven genoemde actoren, was het vanzelfsprekend dat we allen aan een ontspannend moment toe waren, om onze toekomstige projecten te bespreken. We organiseerden een « Konitza » barbecue op 21 juni 2012 in Saint-Servais (Namur) met onze leden en sympatisanten. We genoten van de gastvrijheid van onze vriend Sokol en zijn vrouw Donika, die hun deuren en vooral hun tuin voor ons openden. Na een regenachtige week was her geluk met ons : een stralende zon droeg bij aan de ontspannen en gezellige sfeer.

Bovendien organiseerde Konitza vzw ook dit jaar haar ontmoetingsreceptie, voor alle leden, en partners, om het glas der vriendschap te heffen en samen herinneringen op te halen. Het doel van dit evenement is veelzijdig, want biedt de gelegenheid om onze ideeën over de voorbije en toekomstige activiteiten uit te wisselen. Voor deze derde editie kozen we het prachtige kader van het Pelgrimshuis, één van de Brusselse pareltjes van Cultuur en reflectie, waar we ons verenigingsleven van de afgelopen 12 maanden, maar ook van de laatste drie jaar herdachten. We zijn de Dienst Cultuur van de Gemeente St Gillis zeer dankbaar voor het ter beschikking stellen van het Pelgrimshuis op 29 juni 2012.

Agenda

Balkan Trafik festival
25-27 avril
Place de Brouckère, Bruxelles
Progamme ici
-------------

L'association en images

Cakes.jpg

Archives