Faik Konitza

Bibliographie

Liens

ENVER HADRI : « Një jetë për lirine »

Në kuadrin e aktiviteteve të saj , Shoqata Kulturore Konica ka kënaqësinë t’Ju ftoj në datën 23 shtator 2012, në një sërë aktivitetesh përkujtimore kushtuar Enver Hadrit

Programi :

14h30 – INAGURIMI I PLLAKËS KOMEMORATIVE KUSHTUAR ENVER HADRIT

Rue d’Albanie 23 à 1060 Saint-Gilles

15h30 – Familja Hadri hap dyert e shtëpisë për të gjithë të pranishmit

Rue d’Albanie 23 à 1060 Saint-Gilles

17h00 – Mbrëmje përkujtimore në ambientet e Shërbimit Social te Hebrejve

Avenue Ducpétiaux 68 à 1060 Saint-Gilles

17h30 – Konferencë kushtuar Enver Hadrit

  • Gilles COTON, realizator, aktualisht Zoti Coton është duke realizuar një dokumentar mbi jetën e Enver Hadrit

  • Ekrem KRYEZIU, realizator

  • Gjovalin KOLA, shkrimtar, gazetar dhe realizator

  • 18h15 – Film dokumentar kushtuar Enver Hadrit. Dokumentari është realizuar nga Gjovalin Kola dhe Shkëlqim Aliaj

Nê të njëjtën kohë, Ju do të keni rastin të vizitoni dhe një ekspozitë të fotografit Artan BALAJ

Ky aktivitet u mundësua me mbështetjen e Zonjës Fadila Laanan, Ministre e Kultures së “la Fédération Wallonie-Bruxelles”

Ky aktivitet u mundësua me mbështetjen e Ambasadës së Republikës së Kosovës në Bruksel dhe nën kujdesi npersonal të Shkëlqesisë së Tij, Ambasadorit të Kosovës, Zotit Ilir Dugolli

Në bashkëpunim me: Shërbimin Social të Hebrejve, Demokraci Plus asbl dhe Europa e Vogël asbl

Për më shumë informacione : www.konitza.eu

Kontakt : Genti Metaj – Kryetar i Shoqatës Konica : 0496/76.62.21

E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Agenda

L'association en images

55476632_2440173286007565_6523350011684585472_o.jpg

Archives