Faik Konitza

Bibliographie

Liens

Pritje sociale dhe juridike

Konitza asbl ofron ndihmë dhe asistencë në lidhje me :

 

  • Rregullarizimin e qëndrimit ne Belgjikë

  • Informacion në lidhje me procedurat për marrjen e shtetësisë belge dhe ndihmë për plotësimin e dokumentacionit përkatës. Konica merr kontakt me institucionet e duhura për t’u informuar ne mënyrë të hollësishme mbi dosjen tuaj

  • Informacion për statusin e Refugjatit Politik

  • Konitza asbl ju ndihmon për redaktimin e letrave dhe dokumenteve të ndryshëm ne gjuhën frënge dhe gjuhën shqipe

  • Orientim drejt strukturave, institucioneve dhe organizmave të duhur

  • Konitza asbl vë në dispozicionin tuaj një përkthyes të betuar. Përkthime nga gjuha  shqipe ne gjuhën frënge dhe anasjelltas.

  • Ndihmë për leximin dhe përkthimin e letrave, dokumentave te ndryshëm

  • Informacion në lidhje me organizmat që ofrojnë kurse të gjuhës frënge dhe flamande

  • Informacione mbi rrjetin kulturor dhe mundësitë qe ofrohen për ju dhe fëmijët tuaj ne territorin e Komunes së Saint-Gilles dhe më gjerë

  • Konica mund t’ju përgjigjet pyetjeve të ndryshme në gjuhën  shqipe, frënge, holandeze, angleze, spanjolle dhe italiane

Pritja sociale qe Konitza asbl ofron është falas.

Për më shumë informacione mos hezitoni të na kontaktoni në numrin e telefonit: 0496/ 76 62 21

Nëse dëshironi të na kontaktoni me e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / www.konitza.eu

Agenda

Fritland - le spectacle
PROLONGATIONS DU 8 AU 20 JUIN !

Le Théâtre de Poche 
Chemin du gymnase, 1a - 1000 Bruxelles
Reservations  ou  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - 02/649.17.27

-------------------------

Exposition - Skender Hyseni
04 avril-01 juin 2019
les jeudis de 17h00 à 19h00
les vendredis et samedis de 14h00 à 18h00
Ouvert le dimanche 07 avril de 15h30 à 18h00
ABC & DESIGN - Espace' Art
28, rue du Viaduc 
4800 Verviers
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.abcetdesign.be

-------------------
 

L'association en images

53323514_2440172752674285_1455259542655860736_o.jpg

Archives