Faik Konitza

Bibliographie

Liens

Pritje sociale dhe juridike

Konitza asbl ofron ndihmë dhe asistencë në lidhje me :

 

  • Rregullarizimin e qëndrimit ne Belgjikë

  • Informacion në lidhje me procedurat për marrjen e shtetësisë belge dhe ndihmë për plotësimin e dokumentacionit përkatës. Konica merr kontakt me institucionet e duhura për t’u informuar ne mënyrë të hollësishme mbi dosjen tuaj

  • Informacion për statusin e Refugjatit Politik

  • Konitza asbl ju ndihmon për redaktimin e letrave dhe dokumenteve të ndryshëm ne gjuhën frënge dhe gjuhën shqipe

  • Orientim drejt strukturave, institucioneve dhe organizmave të duhur

  • Konitza asbl vë në dispozicionin tuaj një përkthyes të betuar. Përkthime nga gjuha  shqipe ne gjuhën frënge dhe anasjelltas.

  • Ndihmë për leximin dhe përkthimin e letrave, dokumentave te ndryshëm

  • Informacion në lidhje me organizmat që ofrojnë kurse të gjuhës frënge dhe flamande

  • Informacione mbi rrjetin kulturor dhe mundësitë qe ofrohen për ju dhe fëmijët tuaj ne territorin e Komunes së Saint-Gilles dhe më gjerë

  • Konica mund t’ju përgjigjet pyetjeve të ndryshme në gjuhën  shqipe, frënge, holandeze, angleze, spanjolle dhe italiane

Pritja sociale qe Konitza asbl ofron është falas.

Për më shumë informacione mos hezitoni të na kontaktoni në numrin e telefonit: 0471/529146

Nëse dëshironi të na kontaktoni me e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / www.konitza.eu

Agenda

Promotion  de l'Albanie

dans nouveau livre d'Alice Taylor

'Alice in Albania

250 adventures'

le 22 juin, 18h30 à Shqipville, Grand Place 39, Bruxelles

Image

-------------------

L'association en images

big group.jpg

Archives